Manulin kanssa päiväkävelyllä

Manulin kanssa päiväkävelyllä

2015-05-28 14.53.57Tiistaisessa blogauksessa esittelemäni El Naturalistan lehtisandaalit eivät tietenkään Ikean sisävalaistuksessa päässeet oikein oikeuksiinsa. Torstaina pääsin kuitenkin jo varsin kesäisesti ulkoiluttamaan kyseisiä köpöttimiä sääret paljaina (onneksi kuvan tarkkuus ei riitä kavaltamaan säärikarvojani) auringonpaisteeseen. Nyt nämä ihanat violetin ja vihreän sävyt hehkuvat niin kuin niiden pitääkin. More & Moren hame (en muista, olenko esitellyt tätä vielä aiemmin) löytyi joskus Nekalan kierrätyskeskuksesta eurolla. Ei paha hankinta! Päiväkävelylle otin mukaan Manulin, mutta raukka ei oikein viihdy valjaissa, niin piti ulkoiluttaa kopassa.

manulin_matolaeaekeNo ei vaiskaan, en minä kissaa huvikseni ruvennut ulkona kiikuttamaan. Raukka kävi lääkärissä, koska on viime aikoina juonut huomiota herättävän runsaasti. Mitään vikaa vekkulista ei kuitenkaan löytynyt, mutta matopopulaation epäillään edelleen olevan runsas. Kyseisellä töpöhännällä on ollut pahoja mato-ongelmia koko sen runsaan vuoden ajan, jonka se on meillä asustanut. Madot ovat peräisin pienokaisen katukissa-ajoilta ennen Pesun hoiviin päätymistä. Runsaista häätöhoidoista huolimatta loisiminen vain jatkuu, joten lääkäri kirjoitti nyt reseptin sellaiseenkin matolääkkeeseen, jota emme ole vielä kokeilleet. Ja aika hienon lapun kirjoittikin — kuinka monella muulla on manulille määrätty lääkekuuri?!

Huomenaamuna onkin sitten lähtö viiden yön matkalle Berliiniin. Vielä on matkatavarat pakkaamatta. Säätiedotuksen mukaan luvassa on lämmintä, joten vaatetuksesta tullee kevyenpuoleista, pääasiassa Indiskan kesämekkoja. Kenkävalinnat on tietenkin punnittava huolella. Nuo mainitut El Naturalistat ovat hyvä kompromissi mukavuuden, näyttävyyden ja viileyden välillä. Toisaalta yksillä kengillä ei välttämättä pärjää, ja tekisi mieli ottaa mukaan myös Irregular Choicen jäätelökengät. Toisaalta kaupunkilomalla tulee käveltyä kilometritolkulla joka päivä, joten näyttökengät eivät sikäli ole järkevin valinta. Järjellä ei muuten niin väliä, mutta kun tavoitteena olisi pärjätä pelkällä käsimatkatavaralla, jonka raja on 8 kg. No, on tässä vielä ilta aikaa punnita valintoja — myös vaa’alla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.