Kuuntele Yöllisen koiran esimerkillinen tapaus

Kuuntele Yöllisen koiran esimerkillinen tapaus

Viime syksynä Kustannus Aarni julkaisi Rauhantekijä-antologian, jossa on kirjoituksia rauhasta. Antologia sai tuskin lainkaan julkisuutta, vaikka luulisi näinä aikoina rauhanaiheenkin kiinnostavan, kun Ukrainassa, Palestiinassa, Sudanissa ja monessa muussa paikassa soditaan ja kansanmurhataan. Mutta noh, ilmeisesti nyt tiedotusvälineet ovat sellaisen sotakiihkon vallassa, ettei rauhaa hirveästi mainosteta.

Antologiassa ilmestyi myös kansanmurhaa ja sen jälkipyykkiä tarkasteleva novellini Yöllisen koiran esimerkillinen tapaus. Koska minusta on todella harmi, että näin hyvä ja ajankohtainen tarina on jäänyt täysin vaille huomiota, päätin lukea novellin ääneen kameran edessä. Voit kuunnella tarinan tästä — ja samalla katsella minua lukemassa, mikäli haluat.

Videon tuotantoarvot ovat aika matalat eikä äänenlaatukaan ole paras mahdollinen. Mutta sellaista se on, kun tarinan lukee kotioloissa yhdellä otolla ilman mitään ammattilaislaitteita. Siihen nähden takeltelen sanoissani yllättävän vähän!

PS. Jos haluat tukea kirjallista toimintaani, tilaa Rauhantekijä kustantamon verkkokaupasta. Tai käy ostamassa jokin muu minun kirjani jostain. Tai lainaa kirjastosta minun kirjojani ja suomennoksiani, niin saan niistä lainauskorvauksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.