Paljon värejä, paljon yhdistelymahdollisuuksia

Paljon värejä, paljon yhdistelymahdollisuuksia

2015-05-20 15.11.37Hyvän vaatevaraston merkkejä on muun muassa se, että vaatteista voi muodostaa monenlaisia yhdistelmiä. Yksi tapa tähän on käyttää neutraalin näköisiä vaatteita, joiden kanssa sopii vaikka mikä. Mutta se ei suinkaan ole minun tapani. Suosin enemmän toisenlaista linjaa, siis sitä, että vaatteissa on niin monta eri väriä, että niiden kanssa sopivat melkeinpä minkä väriset asusteet ja kengät tahansa.

Tämänpäiväinen KappAhlin harmaa kreppikangasmekko (taannoinen kirppislöytö) ei ole väri-ilottelussaan räikeimmästä päästä, mutta rinnuksen kukkakuvioista löytyy ilahduttavasti vihreää, violettia, turkoosia, viininpunaista, valkoista ja persikkaa. Mikä tahansa näistä väreistä siis kelpaa, kun kokonaisuutta rakennetaan. Tänään vedin jalkaani violetit sukkahousut ja violetit Chie Miharan kengät (joista löytyy parempi kuva tästä jutusta). Leuanalusellakin hohkaa asuun hyvin sopivia punavioletteja laikkuja, jotka ovat tämänpäiväisen neulaepilaation seurausta. Kyseessähän on eräs varsin pisteliäs keino pysyvään karvanpoistoon, ja minunkaltaiselleni karvanaamalle sangen usein toistuva riesa.

2015-05-19 18.19.41Vertailun vuoksi vielä sama mekko eilisessä asuyhdistelmässä. Jalassa nyt vihreät sukkahousut ja melkein sävyyn sopivat El Naturalistat, kuvauspaikkana Metson portaat. Hmm… jos tämänpäiväisestä kuvasta vaikutelmaksi tulee heinäsirkka, niin eilisestä ilman muuta sammakko (ja vasta tämän mielikuvan syntymisen jälkeen oivalsin, että sehän se on El Naturalistan vanhassa logossakin).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.