Aikainen syksy saapui

Aikainen syksy saapui

2016-06-10 16.22.15-1Edellisvuosista tuttuun tapaan kävi taas näin: toukokuussa oli helteinen kesä, mutta kesäkuussa perin kylmää. Eilen oli suorastaan niin viileää ja tuulista, että kun läksin kaupungille, niin spontaanisti iski syysmelankolia. Sehän ei tietenkään ole huono juttu, koska syksy paras, mutta on toisaalta melko erikoista, että syksyn tunne tulee jo ennen juhannusta.

Syystunnelmissa lähdimme siis käymään ystävän syntymäpäivillä. Jalkaan päätyivät uudehkot ja jo kerran mainitut Irregular Choicen matalakorkoiset Bed of Roses -umpikengät. Viininpunaisiin kenkiin yhdistin ehdottoman tyylitajuisesti Hobbsin sinivalkoisen pellavahameen ja tuon valkoisen röyhelöpaidan, jonka olen kyllä joskus aiemminkin jo maininnut, mutta enpä nyt muista merkkiä (enkä pääse tarkistamaankaan, koska paita on nyt pesukoneessa).

Koska matka suuntautui melko kauas keskustasta, kulkuvälineenä oli tietenkin bussi. Siitä tulikin mieleen, että Irregular Choicella ja Brighton & Hove -bussiyhtiöllä on parhaillaan käynnissä hieno mainoskampanja, jonka sanoma on, että autossa kukaan ei näe kenkiäsi. Kampanjassa on mätsätty IC:n kenkiä bussien väritykseen ja sisustukseen. Totisesti, jos kerran on hienot kengät, niin tottahan niitä näytetään kulkemalla sellaisilla peleillä, jossa muutkin pääsevät kengät näkemään!

Viime blogauksessa Liebster-kysymyksiin haastamistani blogeista ovat muuten ehtineet vastata jo Asemasta ja Taiteilija Viljanen. Kummallakin erinomaisia ja vastauksia ja vielä erinomaisia kysymyksiä uusille haastettaville. Niihin olisi ilo vastata itsekin, mutta säännöt on sääntöjä enkä vastaa.

2 Responses »

  1. Olet aika värikkäästi pukeutuva ihminen. Olisi kiva kuulla miten paljon kommentteja kuulet pukeutumisestasi.

    Itse olen mies, mutta olen huomannut sukkahousut mukavaksi alusvaatteeksi pitkien kalsareiden sijasta. Olen kokeillut niitä myös shortsien alla. Kokeilumielessä olen joskus käynyt kaupungillakin kävelemässä sukkahousut shortsien alla. Olen hämmästynyt, miten vähän sukkahousut miehellä kiinnittää huomiota. Vaikka laitan esim. mustat ohuet selvästi erottuvat sukkahousut, niin hyvin harva vastaantulija edes huomaa niitä. Muutaman hymyn olen saanut, ja yhden perään vihellyksen.

    • Kyllähän sitä aina välillä joku, yleensä tuttu, kehaisee jotakin yksittäistä vaatetta. Useimmiten kenkiä, mutta sehän nyt ei ole mikään ihmekään, kun erikoisen näköiset kengät ovat vähän se juttu.

      Tuntemattomilta harvemmin kuulee kommentteja, mutta toisaalta eipä tuntemattomat nyt noin muutenkaan hirveästi kommunikoi. Värikästä pukeutumista arkaillaan suotta muun muassa juuri muiden ihmisten reaktioiden perusteella, mutta karu totuus on, että oikeasti vain harvaa kiinnostaa niin paljon, että vaivautuisi osoittamaan huomanneensa muiden vaatteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.