Vankat vaaputtimet

Vankat vaaputtimet

2015-12-30 14.17.35Hahaa! Kirjoitan kuin kirjoitankin vielä kerran tämän vuoden puolella. Kuntoni on nimittäin palautunut siinä määrin, että en jaksa vain makoilla kotona odottamassa sairausloman päättymistä, vaan tekee mieli käydä kävelyllä. Ja mikäs sen mukavampi kävelykohde kuin kirjakaupan alennusmyynti, kun kerran joululahjaksikikin tuli saatua lahjakortti sinne.

Siispä jalkaan tukevat tasapohjaiset El Naturalistan pörrövuoriset talvisaappaat ja hitaasti vaappuen kohti Akateemista. Näitä kenkiä ei ole viime vuosina kovin paljoa tullut käytettyä, koska nämä totisesti ovat talvikengät, paikallaan lumessa ja jäällä, mutta kun lumi on ollut niukilla, niin olen tykännyt käyttää enemmän muita, sirompia talvikenkiä. Nyt nämä kuitenkin ovat mitä mainioimmat, kun pitää köpötellä huterasti lyhyitä askelia.

Mutta voi! Tampereen Akateemisen ale oli melkoisessa alennustilassa, sillä yhden yhtäkään kirjaa emme sieltä tulleet ostaneeksi, vaikka muovipätäkkää löytyi. Normaalihintaisten hyllytkin katsoimme toki huolella, mutta ei siellä oikein ollut sellaisia silmiinpistävän houkuttelevia kirjoja, joista olisi tohtinut suunnilleen sokkona maksaa täyden hinnan. Pieneksi ja niukaksi on kutistunut Akateemisemme täällä peräkylillä. Pitää säästää lahjakortit seuraavaan Helsingin-matkaan tammikuulle, josko sieltä saisi löytöjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.